Alla inlägg under april 2011

Av Kimmey - 17 april 2011 17:33

Idag har det verkligen varit en underbar dag.. Massa sol och värme. Och nog har vi fått en del gjort. Promenerat, städat lite och gjort lite finare på balkongen, men den är långt ifrån klar ;)

Dock så har våran box till tvn börjat krångla så nu har vi bara 1,2,4 och 6 :S Inte bra!!! är ju 3an och 5an som är viktigast!!


bjuder på en magbild v 34 samt nån bild från promenaden :)

        Nu är det dags att laga mat. Hörs!

Av Kimmey - 15 april 2011 16:27

Gjorde klart hela psykologi kursen idag.. Och vet ni vad, jag klarade det :)

Känns lite konstigt för det var ju min sista kurs innan mamma ledigheten.. Och nu blev ju den klar 2 veckor innan jag egentligen slutar :S Men ska prata med skolan och se om jag kanske ska göra en två veckors kurs till eller nått :)


Känns i vilket fall helt jävla underbart!!!

48 dagar kvar till beräknat datum för lillen.. Men jag hoppas på nån dag tidigare. Ivrig som man är :)


Idag bliré tacos och inget annat. Ända helgen på länge vi verkligen inte har något inplanerat alls. Känns hur skönt som helst. Nästa helg är det dock full rulle igen. Då ska Tuck spela på rådis.. och sen blir det nog eventuellt örebro en sväng.


Nu ska jag återgå till atta vara överlycklig   

Av Kimmey - 15 april 2011 09:52

Guud nu är det äntligen fredag igen:) Vilket innebär att jag får tillbringa en hel helg med älsk utan att vi har något planerat. Det gillas. Inatt har jag lyckas sova nästan hela natten och det känns verkligen som om jag behövde det:) Nu måste jag fan plugga lite. Allt ska vara klart tills nästa vecka och jag har bara gjort en uppgift:S Så skärpning för min del.

Ser ut som det blir sol och värme hela helgen.. Underbart.   Har glömt att lägga upp 33. Men här är den och i dag går jag in i 34 :)

Av Kimmey - 14 april 2011 09:21

Är så fruktansvärt trött på att vara täppt i näsan. Var lite halv förkyld i förrgår men nu är det nästäppan som vanligt som regerar. Så himla drygt. Har knappt sovit inatt och nu går jag runt hemma och svär. haha vet inte om jag ska skratta eller gråta.. Och jag kan inte ta nå mer nässpray heller. Så nu måste jag stå ut och det är inte min starka sida!

Annars så är vädret bra mycket svalar idag. var minus grader imorse :( OGILLA!

Solen är dock framme och det är bra:)

Ska åka iväg en sväng med mamma sen och hämta däck och sen skulle Linnea kika förbi här. Känns som år sen vi sågs sist. Men så illa är det dock inte men är nog åtminstonde 7 månader sen :P


Ska börja plocka ihop lite här hemma ser ju ut som 17 världskriget haha. Får bli plugg ikväll i stället.


UL

Av Kimmey - 13 april 2011 16:48

Ja då har vi kommit hem från ännu ett ultraljud. Allt såg prima ut! Han väger nu 2,2kg Och när han är fullgången beräknas han väga ca 3,5kg.. Och det må jag säga kändes skönt att höra för lilla jag vill inte ha en 4,5 kg unge:P


Nu blir det mat och ta det lite lugnt =)

Av Kimmey - 13 april 2011 09:31

Godmorgon på er.

Onsdag idag och vi ska på ett UL igen. Måste nog medge att när jag väl tänker på det så blir jag nog lite nervös. Men får göra som karl säger "va lite optimistisk". Haha så får väl lyssna på han då, han brukar ju ha rätt!

Annars försöker jag få hem lite serier bland annat pistvakt, dirty sexy money och CO segemyr.. Men är så gaamla avsnitt så ingen seedar jue :/

Idag är det bara 50 dagar till vi har lillkillen i våran famn :) Yeeey

Av Kimmey - 12 april 2011 17:36

Nån som har tips på hur man snabbt blir av med en förkylning? Oavsett om jag går hemma och pluggar hela dagarna så känns det liksom inte som om jag har tid att vara sjuk. Idag har jag sovit mest hela tiden och varit ner på apoteket och handla lite nya vitaminer. Skrivit lite på psykologin. Men har ju absolut ingen ork till något..


Babe är och repar idag eftersom vi ska till doktorn imorgon. Så jag får gott vänta på mat nån timme till :P

Nu ska ja självdö ett tag till! Tjingeling

Av Kimmey - 12 april 2011 09:46

Usch har åkt på en förkylning så det står härliga till! Känns som om jag har en tennisboll i halsen hah. Kom bara över någon timma igår. Så nu ska jag försöka kurera mig vilket är sjukt svårt när man inte får äta vad som helst för att man har en prins i magen. Men men hellre jätte sjuk nu än sen :)


Dock känns det inte som om jag har tid att vara sjuk.. Måste påbörja psykologin idag och det är tufft.

Imorgon ska vi iväg till doktorn och göra en fosterkontroll. Spännande och se lite mer bebis, men han är ju så stor nu så han får inte plats på skärmen har jag hört.. Coolt enligt mig =)


Skriver mer senare.

Presentation


2011/05/26

Kategorier

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

I väntans tider


Ovido - Quiz & Flashcards